Nieuws

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

Recent bereikte ons de vraag van een dirigente voor informatie over koormuziek (met ensemble) van Carl Smulders. Zij was zoekende op het internet onze site tegengekomen en was erg benieuwd naar Carl Smulders ‘Andromède’ en/ of  de cantate ‘Les temps sont revolus’. Omdat deze muziek in haar en onze ogen ten onrechte onbekend is, is zij mogelijk geïnteresseerd in het uitvoeren van deze werken. Een gegeven dat wij  enorm zouden toejuichen. Ons bestuurslid Mathieu Vermeulen gaf haar vakkundig antwoord vanuit de door hem verzamelde gegevens waarmee haar vragen beantwoord werden en zij verder kan. Wij willen u graag laten delen in de kennis van Mathieu Vermeulen met de volgende link.
Andromède; solisten, koor en orkest; juli-augustus 1891 Tevens zullen wij u op de hoogte brengen van verdere ontwikkelingen.

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *