Nieuws

Passieconcert 2017 zoekt zangers

Basilicakoor altaar-02

Passieconcert 2017 is een meezingproject dat wordt georganiseerd door het Basilicakoor O.L.V. Sterre der Zee Maastricht

Voor dit project worden gastzangers uitgenodigd om samen met de leden van het Basilicakoor de Passietijd muzikaal te beleven. Tussen 18 maart en 8 april wordt het nieuwe werk De veertien stonden ingestudeerd door de componist zelf, Hans Leenders. De uitvoering vindt plaats op Palmzondag 9 april om 16.00 uur in de O.L.V. Basiliek Sterre der Zee Maastricht.

Voor het Passieconcert wil het Basilicakoor zich versterken met enthousiaste zangers. Ze vragen hiervoor mensen met koorervaring, beheersing van het notenschrift, tijd en bereidheid repetities bij te wonen. Kortom, een uitdaging voor mensen die van zingen houden. Meer informatie: Informatie Passieconcert 2017

Heeft u belangstelling meldt u zich dan aan via het secretariaat:  truus.servais@hotmail.com

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *