Nieuws

Wij zoeken een zevende bestuurslid

i Mrt 5th No Comments by

Logo_kleur.jpgWij zijn op zoek naar een zevende bestuurslid.

Je werkt in een enthousiast en inspirerend bestuur. Wij zoeken iemand die het leuk vindt op zoek te gaan naar (nieuwe) contacten in de Euregio om onze stichting daar te verbinden aan gerelateerde organisaties en personen die samen met ons muziektheater willen produceren, geënt op kunst en cultuur uit de Euregio. Affiniteit met kunst en cultuur is gewenst. Een groot netwerk en een goede beheersing van de Engelse taal zijn een pre. In het najaar komt de voorzittersfunctie vrij. Ambities om deze taak op termijn op zich te nemen juichen wij bij een kandidaat van harte toe.

Stichting Maastrichtse Componisten
De Stichting Maastrichtse Componisten heeft als doel de schoonheid en kwaliteit van muziek, geschreven door componisten uit de stad Maastricht en haar wijde omgeving, onder de aandacht te brengen van een breed publiek. De stichting realiseert dit door aansprekende activiteiten te organiseren of aansluiting te zoeken bij andere initiatieven.

Het bestuur
Het bestuur komt eenmaal per maand samen om de voortgang van de diverse projecten te bespreken. Enkele keren per jaar wordt ruim tijd uitgetrokken om samen te spreken over ambities op lange termijn en/of kaders en inhoud vast te leggen van eigen producties en projecten. Alle bestuursleden leveren een cultureel ondernemende bijdrage aan het artistieke beleid en de totale programmering van de stichting. Afwisselend wordt projectleiderschap gevraagd. Elk bestuurslid is zich bewust van het genereren van publiek; met elkaar worden ideeën en acties uitgezet.


Interesse of meer informatie nodig?
Mail info@maastrichtsecomponisten.eu of bel met Maud Douwes (voorzitter) 06 12 40 12 30.
Stuur je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar secretariaatsmc@gmail.com.

 

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *