Concert ter ere van componist Jo van den Booren

 • Locatie:
  St. Janskerk
 • Start:
  08 / 10 / 2017 - 14:00
 • Einde:
  08 / 10 / 2017 - 16:00
 • Adres:
  Vrijthof
  Maastricht, ,

DIMG_8650e Stichting Maastrichtse Componisten brengt een eerbetoon aan de Maastrichtse componist Jo van den Booren. Uit zijn rijke oeuvre van de laatste 25 jaar heeft de componist zelf een spannende keuze gemaakt voor een concert met kamermuziek voor viool, cello, sopraan en piano in diverse combinaties.

Naast een diverterende Serenade klinken o.a. sonates voor viool en voor cello met piano. Als wereldpremière staat het aangrijpende lied Meine Mutter op tekst van Eva Lasker-Schüler geprogrammeerd.

De excellente musici Claudia Couwenbergh – sopraan, Borika van den Booren – viool, Doris Hochscheid – violoncello, Frans van Ruth – piano en Kasper Schonewille – piano staan garant voor inspirerende vertolkingen.
Het concert vindt plaats in de St. Janskerk te Maastricht en begint om 14.00 uur. De kaartverkoop geschiedt via de Uitbalie en vanaf 13.15 uur aan dagkassa in de St. Janskerk.

 1. Andre Fraats
  30 september 2017 at 17:14

  Mijn vrouw en ik zullen zeker aanwezig zijn. Ik ben bestuurslid van de Stichting Chrisjteijn in Eijsden en altijd op zoek naar kleinschalige concerten voor de Kapel van het Ursulinenconvent. Dit lijkt me een fantastische gelegenheid.

  Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *