Home - Maastricht Zaterdag 14 mei om 20.00 uur: Concert 'Zeventig'. Muziek van een zestal componisten op 'Hoorspel 70' naar aanleiding van de 70e verjaardag van zowel Arno Dieteren als John Slangen. Een productie van de Stichting Limburgse Componisten. Locatie: Kopermolen in Vaals.

Home - Maastricht Zaterdag 14 mei om 20.00 uur:: Jubileumconcert Studium Chorale. 
Studium Chorale bestaat 50 jaar en trakteert! 156 jaar geleden gecomponeerd door Anton Brucker ter ere van de inwijding van de kapel van de Nieuwe Dom van Linz is de Messe in e-Moll een werk om te vieren. Het omlijst dan ook het jubileumevenement van Studium Chorale. Lokatie: St Servaasbasiliek in Maastricht.

Home - Maastricht Zondag 12 juni om 14.00 uur: 'Woven sounds' concert door 'het vriendenensemble', Clemensdomein, Brunssum
Met werken van de componisten Arno Dieteren en John Slangen en werk van 'jonge makers'. Tevens zullen de plaquettes tijdens dit concert worden uitgereikt waarbij ze later dit jaar op hun woonhuizen zullen worden aangebracht.

Programma
Hans Kockelmans Musique pour la fête d'Arno et
John Slangen Tweern
Arno Dieteren Er was eens......
Arno Dieteren Ik Ben (tekst Leo Herberghs)

Germaine Sijstermans Parmelia
Arno Dieteren/Hans Kockelmans  Het lied van de haan (tekst Herman Coenen)

John Slangen Perkaal (eerste uitvoering)
Sachit Ajmani Wildfire (eerste uitvoering)

Home - Maastricht ergens in mei 2022: concert met werk van Rick Debie in Maastricht
Home - Maastricht najaar 2022:
 compositiewedstrijd Mijn verbeelding van Maastricht  -  'Create your own city'
Home - Maastricht ergens in 2022: plaquette onthulling voor ????? Dit wordt een echte verrassing tijdens een bijzonder jubileum in het najaar.
Home - Maastricht December 2022: in samenwerking met Stichting Limburgse Componisten concert ter ere van 40e sterfjaar van Andrée Bonhomme.