Jubileum sponsoring

Ambities kosten tijd. Ambities kosten inspanning. Ambities kosten geld. In het jaar dat we als de Stichting Maastrichtse Componisten ons 10-jarig jubileum vieren, willen we muzikaal groots uitpakken. En daar besteden we veel tijd aan, leveren we veel inspanning en hebben we financiële middelen nodig.

Tijd proberen we overal vandaan te halen. Inspanning om het werk van componisten te kunnen laten excelleren wordt maximaal geleverd. We hebben echter beperkte financiële middelen en om groots uit te kunnen pakken zijn extra inkomsten hard nodig.
Daarom hebben we een aantal sponsorpakketten speciaal voor ons jubileumjaar samengesteld. Pakketten die we, hoe kan het ook anders, aanduiden met een term uit de muziek. Laagdrempelig waar we ook iets moois voor terug willen geven.

De volgende pakketten zijn met zorg samengesteld. Klik voor de inhoud op een van onderstaande links.
Als u een pakket wil bestellen, klik dan op de link achter het sponsorpakket. Dan sturen wij u een factuur om uw aanvraag af te ronden.

Jubileumsponsor Largo | Klik hier als u dit pakket wenst te sponsoren.
Jubileumsponsor Andante | Klik hier als u dit pakket wenst te sponsoren.
Jubileumsponsor Allegro | Klik hier als u dit pakket wenst te sponsoren.
Jubileumsponsor Presto | Klik hier als u dit pakket wenst te sponsoren.

Het laatste pakket is een speciaal pakket. Kies je hiervoor dan adopteer je een van de vijf gekozen componisten.
Update 12 april: er zijn inmiddels 3 Presto sponsoren, dus nog 2 resterende.


Reguliere sponsoring

Sponsor (vanaf € 100): U ontvangt voor uw bijdrage een naamsvermelding of plaatsing van uw logo met een link naar uw eigen website op onze website, plaatsing van uw logo op gedrukte publiciteitsmiddelen, gratis entreebewijzen en/of korting bij diverse concerten en regelmatig nieuws over de vorderingen van onze stichting.

Begunstiger (€ 25): U ontvangt voor uw bijdrage een naamsvermelding op onze website, korting op de entreeprijs van onze concerten en regelmatig nieuws over de vorderingen van onze stichting.

 

Steerke (€10): U ontvangt voor uw bijdrage een naamsvermelding op onze website en regelmatig nieuws over de vorderingen van onze stichting.

 


Fondsen en sponsoren

De volgende fondsen en sponsoren zijn al jaren trouwe fan van onze stichting en onze projecten. Zij ondersteunen ons op de lange termijn, honoreren onze projectaanvragen of doneren jaarlijks een vaste bijdrage. Zonder deze financiële ondersteuning kunnen wij onze doelen niet bereiken. Grote dank aan al deze mensen!

Fondsen

Elisabeth Strouven Fonds
Bonhomme Tielens
Kannunik Salden
Brand Cultuurfonds
VSB Fonds
Edmond Hustinx Foundation
FSI Fonds
Piet Janssen Fonds

Sponsoren

Boekhandel Dominicanen
Maaslands Antiquariaat
De heer Peter Feijt
De heer Klaas Damhof
Mevrouw Maud Douwes
De heer Frans Budé
De heer Jo van den Booren
De heer en mevrouw Ed en Eri Rijsemus
De heer Maurice Hollman
De heer Jean Servais
Mevrouw Miet Langeveld
De heer Prof. dr. A.L.G.A. Stille